06-24 70 21 87 info@hvdmarkeringen.nl

Belijning of markeringen nodig ?

Privacyverklaring 2018

15 + 5 =

Het Bedrijf

HvD Markeringen bv staat voor Hans van Driel Markeringen en het bedrijf is sinds de oprichting in 2004 inmiddels zeer gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse markeringen op zeer uiteenlopende ondergronden, van asfalt tot beton en alles wat daar tussenin zit.

U kunt HvD Markeringen inschakelen voor de meest uiteenlopende opdrachten, niks is ons te gek en wij denken graag met u mee en geven u advies voor de juiste oplossing.

HvD Markeringen maakt gebruik van diverse verfsoorten en materialen om de hechting op het oppervlak optimaal te laten zijn. Wij hebben een grote hoeveelheid sjablonen beschikbaar waarmee wij fietstekens, minder validetekens, oplaadstation, richtingspijlen, cijfers en letters kunnen aanbrengen. En natuurlijk kunnen wij ook uw eigen bedrijfslogo of tekst aanbrengen.

Wij voeren zowel kleine als grote (specialistische) werken uit. Voor laatstgenoemde projecten werken wij samen met gerenomeerde specialisten. Hierdoor zijn wij in staat om ook de meest specialistische apparatuur/machines in te kunnen zetten om de werkzaamheden zo efficient mogelijk uit te voeren. 

Thermoplast Markering

Van stopstreep tot zebrapad

Verf Markering

Van parkeervak tot oplaadpunt

Premark Markering

Van bedrijfslogo tot snelheidsbord

Werkplaats

Tarwestraat 41
2153 GE Nieuw-Vennep
M:06-2470 2187

Postadres

Eugenie Previnaireweg 32
2151 BG Nieuw-Vennep

Openingstijden

Ma t/m Vrij: van 07:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Copyright©2019 | HvD Markeringen.nl РNieuw-Vennep