06-24 70 21 87 info@hvdmarkeringen.nl

parkeerplaats of distributiecentrum

Houdt u van duidelijkheid binnen en buiten uw bedrijf.
Neem contact op met ons en
wij geven u graag advies op maat.

Verfmarkeringen

WEGENVERF

Dit product is een acrylaat verf en wordt veel toegepast op asfalt- en betonwegen en voor tijdelijke belijning. Maar is ook inzetbaar bij belijningen van parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. Voor de diverse verfmarkeringen worden voornamelijk de kleuren wit en geel gebruikt.

Voor speciale uitingen zijn er natuurlijk diverse standaard RAL-kleuren beschikbaar. Andere specifieke kenmerken van de wegenverf zijn de snelle droging en slijtvastheid.

Aanbeveling is wel het (twee)-jaarlijks op te frissen, waardoor het weer een heldere en veilige uitstraling krijgt.

2K COMPONENTEN VERF

Het sterkste product, een vloeibare coating op basis van epoxy. Door de gladde afwerking wordt het gebruikt bij verfmarkeringen in parkeergarages en bedrijfshallen, vakbelijning. Het heeft een betere hechting en grotere slijtvastheid dan wegenverf. Ook hier kan men een keuze maken uit de diverse verschillende RAL-kleuren.

Andere eigenschappen zijn bestendig tegen olie- en vetmiddelen, geringe vuilopname. Een duurdere verfsoort, die zijn geld meer dan waard is.

Wilt u meer informatie over verfmarkeringen of heeft u een vraag specifieke vraag over de wegenverf of de 2K componenten verf, neemt u dan contact met ons op en wij helpen u graag verder op weg.

Bekijk hier onze Verfmarkerings Projecten

Klik op de foto’s en vergroting opent.

Werkplaats

Tarwestraat 41
2153 GE Nieuw-Vennep
M: 06-2470 2187

Postadres

Eugenie Previnaireweg 32
2151 BG Nieuw-Vennep

Openingstijden

Ma t/m Vrij: van 07:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Copyright©2022 | HvD Markeringen.nl – Nieuw-Vennep

BEL ONS